En una cassola de fang (si no en tens, pots utilitzar una olla normal), daura els alls tallats a làmines en l’oli de oliva verge extra. Afegeix-hi els bitxos. Vigila el foc perquè els alls i els bitxos no es cremin, sinó que simplement es daurin.
Receptes
Gambes amb allada
Ingredients
- 1 kg de gambes congelades
- 15 grans d’all
- 2 bitxos
- 300 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Retira els alls i reserva’ls. Afegeix les gambes a l’oli d’oliva verge extra. Salpebre-les i apuja el foc sense parar de remenar. Cuina-les durant uns minuts.
-
Pas 3
Quan les gambes siguin cuites, tornar a posar-hi els bitxos i els alls.
-
Pas 4
Serveix-les a la mateixa cassola, amb l’oli ben calent.