Receptes

Gambes amb allada

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Gambes amb allada

Ingredients

  • 1 kg de gambes congelades
  • 15 grans d’all
  • 2 bitxos
  • 300 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola de fang (si no en tens, pots utilitzar una olla normal), daura els alls tallats a làmines en loli de oliva verge extra. Afegeix-hi els bitxos. Vigila el foc perquè els alls i els bitxos no es cremin, sinó que simplement es daurin. 

  2. Pas 2

    Retira els alls i reservals. Afegeix les gambes a loli doliva verge extra. Salpebre-les i apuja el foc sense parar de remenar. Cuina-les durant uns minuts. 

  3. Pas 3

    Quan les gambes siguin cuites, tornar a posar-hi els bitxos i els alls. 

  4. Pas 4

    Serveix-les a la mateixa cassola, amb loli ben calent. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later