Sí, ho has llegit bé: COLIFLOR. Si no sabies que aquesta verdura es pot fer servir en receptes dolces, quan ho tastis no podràs parar d’empescar-te opcions diferents. A més, és saníssima.
Receptes
Gelat de coliflor, maduixes i nabius
Ingredients
- 100 g de coliflor crua congelada
- 100 g de maduixes congelades
- 100 g de nabius congelats
- 100 g de beguda d’ametlla
Pas a pas
-
Pas 1
Bat tots els ingredients fins a obtenir una mescla ben homogènia i vessa-la en recipients per a gelats. Si vols aconseguir una textura més cremosa, pots afegir-hi un rovell d’ou.
-
Pas 2
Posa-ho a congelar durant dues hores —si disposes de geladora, n’hi haurà prou amb uns 10-15 minuts— i retira-ho del congelador una bona estona abans de consumir-ho, per evitar que els gelats estiguin excessivament durs.
-
Pas 3
Els pots decorar amb un grapat de fruites vermelles.