Receptes

Gelat de coliflor, maduixes i nabius

180 min

Temps

2 -3 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Helado de coliflor, fresas y arándanos

Sí, ho has llegit bé: COLIFLOR. Si no sabies que aquesta verdura es pot fer servir en receptes dolces, quan ho tastis no podràs parar d’empescar-te opcions diferents. A més, és saníssima.

Ingredients

  • 100 g de coliflor crua congelada
  • 100 g de maduixes congelades
  • 100 g de nabius congelats
  • 100 g de beguda d’ametlla

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bat tots els ingredients fins a obtenir una mescla ben homogènia i vessa-la en recipients per a gelats. Si vols aconseguir una textura més cremosa, pots afegir-hi un rovell d’ou.

  2. Pas 2

    Posa-ho a congelar durant dues hores —si disposes de geladora, n’hi haurà prou amb uns 10-15 minuts— i retira-ho del congelador una bona estona abans de consumir-ho, per evitar que els gelats estiguin excessivament durs.

  3. Pas 3

    Els pots decorar amb un grapat de fruites vermelles.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later