Receptes

Gelat de nou

60 min

Temps

1-2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Helado de nuez

Ingredients

  • 600 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 100 ml d'aigua
  • 100 g de sucre (o derivats)
  • una cullerada de vainilla en pols.
  • 10 g de gelatina en làmines

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla bé els ingredients, porta’ls a ebullició i afegeix 10 g de gelatina en làmines ben dissolta en aigua.

  2. Pas 2

    Deixa macerar durant tota la nit. L’endemà al matí només has de ficar la mescla en el congelador… i ja tindràs un deliciós gelat amb un delicat sabor de nous!

  3. Pas 3

    Topping de nous + xocolata.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later