Una delícia sana, refrescant i vegana per a paladars llaminers que es vulguin cuidar.
Receptes
Gelat saludable de xocolata i avellanes
Ingredients
- 100 g d’avellanes DO Reus Pizarro Borges
- 200 g de xocolata negra
- 10 cl de nata vegetal
- 400 ml de beguda d’avellana Borges Natura
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra Borges (o oli de gira-sol)
- 3 cullerades de sucre morè (o substitut)
Pas a pas
-
Pas 1
Posa les avellanes en remull el dia abans.
-
Pas 2
En una cassola, desfés la xocolata juntament amb la nata vegetal. Aboca aquesta mescla a la batedora i afegeix-hi les avellanes prèviament escorregudes, la beguda d’avellana, l’oli i el sucre. Bat tots els ingredients fins a obtenir una mescla llisa i homogènia.
-
Pas 3
Guarda el gelat en un tàper dins del congelador. Remena la preparació cada hora amb l’ajuda d’una cullera, fins que estigui gelada.
-
Pas 4
Treu-lo del congelador 15 minuts abans de consumir-lo.