Receptes

Gelat saludable de xocolata i avellanes

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Helado saludable de chocolate y avellanas

Una delícia sana, refrescant i vegana per a paladars llaminers que es vulguin cuidar.

Ingredients

  • 100 g d’avellanes DO Reus Pizarro Borges
  • 200 g de xocolata negra
  • 10 cl de nata vegetal
  • 400 ml de beguda d’avellana Borges Natura
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge extra Borges (o oli de gira-sol)
  • 3 cullerades de sucre morè (o substitut)

Avellana torrada Pizarro

Beguda d’avellana

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa les avellanes en remull el dia abans.

  2. Pas 2

    En una cassola, desfés la xocolata juntament amb la nata vegetal. Aboca aquesta mescla a la batedora i afegeix-hi les avellanes prèviament escorregudes, la beguda d’avellana, l’oli i el sucre. Bat tots els ingredients fins a obtenir una mescla llisa i homogènia.

  3. Pas 3

    Guarda el gelat en un tàper dins del congelador. Remena la preparació cada hora amb l’ajuda d’una cullera, fins que estigui gelada.

  4. Pas 4

    Treu-lo del congelador 15 minuts abans de consumir-lo.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later