Sense cap ingredient estrany ni truc de cuina de grans xefs, l’hamburguesa definitiva es crea amb oli d’oliva verge extra.
Receptes
L’hamburguesa definitiva
Ingredients
- 2 hamburgueses de vedella de 150Â g cadascuna
- 2 panets rodons d’hamburguesa
- 2 tires de bacĂł
- Unes fulles de ruca
- 2 rodanxes de formatge cheddar
- 1 tomĂ quet ben madur
- 1 ceba
- Oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Fes les hamburgueses en una paella o en una planxa gran ben calenta amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan la carn comenci a deixar anar el suc, talla els panets per la meitat i posa’ls a escalfar a la paella, juntament amb les hamburgueses. Incorpora-hi el bacó i deixa que es vagi cuinant tot.
-
Pas 2
Col·loca les rodanxes de formatge damunt de les hamburgueses calentes perquè es vagin fonent. Tomba els panets perquè es fregeixin per totes dues bandes (tan sols mig minut per cadascuna).
-
Pas 3
Quan la carn i el bacó estiguin fets, retira’ls de la paella i munta els plats: posa cada hamburguesa damunt d’una base de panet i després afegeix-hi el bacó, la ruca, i el tomà quet i la ceba tallats a rodanxes. Tira-hi un rajolà d’oli d’oliva verge extra i tapa-ho amb l’altra meitat del panet.