Recipes

Hummus d’alvocat

15 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Hummus aguacate

Ingredients

  • 400 g de cigrons cuits en conserva
  • Dos alvocats ben madurs
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • Dos grans d'all petits
  • Una culleradeta de comĂ­
  • Sal i pebre negre mĂČlt
  • Suc de mitja llima petita

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Triturem els cigrons cuits amb els dos grans d’all, els alvocats, uns 90 ml d’oli d’oliva verge extra Borges, el comĂ­, la sal i un pessic de pebre.

  2. Step 2

    Quan ja tenim un purĂ© amb la consistĂšncia desitjada afegim el suc de mitja llima, tornem a triturar (podem jugar amb la quantitat de suc en funciĂł del que Ă cid i consistent que volem que ens quedi), ajustem aquell temps i servim en un bol amb un raig d’oli d’oliva per sobre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later