Receptes

Lasanya cremosa de carbass贸

45 min

Temps

6 persones

Racions

F脌CIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoraci贸

Borges - Lasa帽a cremosa de calabacin

Si fas servir carbass贸 en lloc de plaques de lasanya, gaudir脿s d鈥檜n plat diferent, ideal per a grans i petits.

Ingredients

  • 3 carbassons mitjans
  • 50 g de formatge parmes脿 ratllat
  • 100 g de formatge tipus mozzarella ratllat
  • 50 g de formatge tipus scamorza ratllat
  • 500 ml de beguda de nou Borges
  • 50 g mantega
  • 40 g de farina de blat
  • Oli d鈥檕liva verge extra Borges
  • Nou moscada

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta els carbassons i talla鈥檒s a tires molt fines (pots fer servir un pelador de patates). Col路loca les tires damunt de paper de cuina durant uns minuts, perqu猫 els carbassons deixin anar l鈥檃igua que contenen i evitar que la lasanya quedi aigualida.

  2. Pas 2

    En una paella antiadherent, escalfa la mantega i desf茅s-hi la farina. Cuina-la b茅 durant uns minuts i afegeix-hi la beguda de nou, t猫bia, a poc a poc i sense parar de remenar. No t鈥檕blidis de tirar-hi un pessic de nou moscada i ja tindr脿s la salsa beixamel.

  3. Pas 3

    En una safata per a forn untada amb oli d鈥檕liva verge extra, col路loca les tires de carbass贸, a continuaci贸 espolsa una barreja dels tres formatges pel damunt i despr茅s tira-hi la beixamel. Repeteix aquesta operaci贸 les vegades que calgui fins que hagis disposat tots els carbassons, els formatges i la beixamel en diverses capes. Remata-ho amb una capa de beixamel i una altra de formatges i introdueix aquesta lasanya tan original al forn, pr猫viament escalfat, durant uns 30 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a comen莽ar!

脡s necessari inciar la secci贸

o amb la teva adre莽a de correu electr貌nic

There has ben an error please try again later