Receptes

Lasanya d’albergínies sense gluten

60 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Lasanya d'albergínies sense gluten

Una recepta deliciosa, vegetariana i sense gluten!

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 500 g de tomàquet fregit
  • 250 g de mozzarella fresca
  • 150 g de formatge parmesà ratllat
  • 2 ous
  • Un polsim d'orenga
  • Sal i pebre
  • Un rajolí d'Oli Verge Extra Borges

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Neteja les albergínies, talla-les en làmines i posa-les en un recipient amb aigua i sal. Deixa-les reposar 20 minuts, retira-les i asseca-les bé.

  2. Pas 2

    Daura les albergínies en una planxa ben calenta amb un rajolí d’oli verge extra.

  3. Pas 3

    En una safata de forn untada amb oli verge extra, col·loca les làmines d’albergínia i, damunt, unes rodanxes de mozzarella i el parmesà.

  4. Pas 4

    Completa amb una mica d’ou batut (pots untar-ho amb un pinzell), orenga, sal i pebre.

  5. Pas 5

    Fes diverses capes d’albergínia, formatges i ou i acaba cobrint la font amb tomàquet fregit, una mica de parmesà i un polsim d’orenga.

  6. Pas 6

    Enforna a 190 °C durant uns 40 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later