Una recepta deliciosa, vegetariana i sense gluten!
Receptes
Lasanya d’albergínies sense gluten

Ingredients
- 2 albergínies
- 500 g de tomàquet fregit
- 250 g de mozzarella fresca
- 150 g de formatge parmesà ratllat
- 2 ous
- Un polsim d'orenga
- Sal i pebre
- Un rajolí d'Oli Verge Extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Neteja les albergínies, talla-les en làmines i posa-les en un recipient amb aigua i sal. Deixa-les reposar 20 minuts, retira-les i asseca-les bé.
-
Pas 2
Daura les albergínies en una planxa ben calenta amb un rajolí d’oli verge extra.
-
Pas 3
En una safata de forn untada amb oli verge extra, col·loca les làmines d’albergínia i, damunt, unes rodanxes de mozzarella i el parmesà.
-
Pas 4
Completa amb una mica d’ou batut (pots untar-ho amb un pinzell), orenga, sal i pebre.
-
Pas 5
Fes diverses capes d’albergínia, formatges i ou i acaba cobrint la font amb tomàquet fregit, una mica de parmesà i un polsim d’orenga.
-
Pas 6
Enforna a 190 °C durant uns 40 minuts.