Receptes

Llet fregida de Semana Santa

20 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ€CIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Ingredients

  • 500 ml de beguda d’avellana Borges Natura (o d’ametlla o de nou)
  • Una branca de canyella
  • 1 llimona
  • 80 g de maizena
  • 80 g de sucre
  • 2 ous
  • Farina per arrebossar
  • Canyella en pols

Beguda d’avellana

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un cassó, escalfa la beguda d’ametlla amb la branca de canyella, la ratlladura de la llimona, la maizena i el sucre. Remena-ho mentre s’escalfa a foc mitjà fins a aconseguir una textura cremosa (recorda’t de retirar llavors la branca de canyella). Si la crema no et queda prou compacta, hi pots afegit una mica més de maizena.

  2. Pas 2

    Vessa la mescla en un motlle allargat i deixa-la refredar. Un cop freda, talla-la a quadrats individuals.

  3. Pas 3

    Arrebossa cada porció amb ou i farina i fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant i ben calent, de manera que tota la peça quedi completament submergida.

  4. Pas 4

    Quan ja estiguin fregides, retira amb compte les restes d’oli de cada porció fent servir paper de cuina, i després passa-les per un plat amb una mescla de sucre i canyella al gust.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later

Llet fregida de Semana Santa