Receptes

Magdalenes de xocolata fàcils

40 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Magdalenes de xocolata fàcils

Un esmorzar o berenar dolç i ideal per a compartir amb els teus!

Ingredients

  • 2 ous
  • 150 g de sucre
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 ml de beguda d’ametlla
  • 200 g de farina de blat
  • 50 g de cacau en pols sense sucre
  • 1 sobre de llevat químic
  • 100 g de perles de xocolata negra
  • 50 g d’ametlla laminada Borges
Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

Oli d’oliva verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 ºC i posa càpsules de paper en un motlle per a magdalenes.

  2. Pas 2

    En un bol, bat els ous juntament amb el sucre. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i la beguda d’ametlla. Mescla-ho bé.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la farina de blat (tamisada), el cacau i el llevat, a poc a poc i remenant fins a obtenir una massa homogènia. Incorpora-hi les perles de xocolata negra.

  4. Pas 4

    Reparteix la massa en les càpsules omplint-les fins a ¾ de la seva capacitat. Empolvora-la amb ametlla laminada i posa-la al forn durant 20-25 minuts.

  5. Pas 5

    Deixa refredar les magdalenes damunt d’una reixeta abans de servir-les.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later