Un esmorzar o berenar dolç i ideal per a compartir amb els teus!
Receptes
Magdalenes de xocolata fàcils

Ingredients
- 2 ous
- 150 g de sucre
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 ml de beguda d’ametlla
- 200 g de farina de blat
- 50 g de cacau en pols sense sucre
- 1 sobre de llevat químic
- 100 g de perles de xocolata negra
- 50 g d’ametlla laminada Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 180 ºC i posa càpsules de paper en un motlle per a magdalenes.
-
Pas 2
En un bol, bat els ous juntament amb el sucre. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i la beguda d’ametlla. Mescla-ho bé.
-
Pas 3
Afegeix-hi la farina de blat (tamisada), el cacau i el llevat, a poc a poc i remenant fins a obtenir una massa homogènia. Incorpora-hi les perles de xocolata negra.
-
Pas 4
Reparteix la massa en les càpsules omplint-les fins a ¾ de la seva capacitat. Empolvora-la amb ametlla laminada i posa-la al forn durant 20-25 minuts.
-
Pas 5
Deixa refredar les magdalenes damunt d’una reixeta abans de servir-les.