Receptes

Mandi’o chyryry

45 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Mandi’o chyryry

Ingredients

  • 150 g de tapioca bullida
  • 30 g de ceba
  • 2 ous
  • 40 g de formatge paraguay
  • 50 g d’oli d’oliva verge extra
  • Una pessic de coriandre
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Comencem bullint la tapioca, en aigua abundant amb sal, fins que quedi tova.

  2. Pas 2

    Deixem refredar una mica i a continuació traiem el «nervi» del centre em molta cura. Tallem a dauets, igual que la ceba.

  3. Pas 3

    En una paella amb oli d’oliva verge extra, ofeguem la ceba fins que comenci a estar daurada i afegim la tapioca. Remenem un parell de vegades amb molt de compte i afegim els ous. Continuem remenant fins que aquests es comencin a coure i afegim el formatge paraguay esmicolat.

  4. Pas 4

    Remenem uns quants minuts més perquè s’integri tot. Hi tirem un pessic de coriandre i… llestos! Se serveix calent i amb sal i pebre al gust.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later