Comencem bullint la tapioca, en aigua abundant amb sal, fins que quedi tova.
Receptes
Mandi’o chyryry
Ingredients
- 150 g de tapioca bullida
- 30 g de ceba
- 2 ous
- 40 g de formatge paraguay
- 50 g d’oli d’oliva verge extra
- Una pessic de coriandre
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Deixem refredar una mica i a continuació traiem el «nervi» del centre em molta cura. Tallem a dauets, igual que la ceba.
-
Pas 3
En una paella amb oli d’oliva verge extra, ofeguem la ceba fins que comenci a estar daurada i afegim la tapioca. Remenem un parell de vegades amb molt de compte i afegim els ous. Continuem remenant fins que aquests es comencin a coure i afegim el formatge paraguay esmicolat.
-
Pas 4
Remenem uns quants minuts més perquè s’integri tot. Hi tirem un pessic de coriandre i… llestos! Se serveix calent i amb sal i pebre al gust.