La millor amanida que hauràs provat mai: deliciosa i llesta en 10 minuts!
Recipes
La millor amanida de tomàquet

Ingredients
- 3 tomàquets grans ben madurs (si són de varietats diverses, millor: cirerols, de pera, etc.)
- ½ ceba vermella
- Un grapadet de tàperes
- 60 g de formatge feta
- Unes fulles d’alfàbrega fresca
- Un toc d’esprai de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 40 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre negre acabat de moldre
Step by step
-
Step 1
Talla els tomàquets en formats diversos (rodanxes, grills i meitats) i posa’ls en una font amb molta cura, procurant no donar-hi cops.
-
Step 2
Afegeix-hi la ceba vermella tallada a la juliana, les tàperes, el formatge feta esmicolat i l’alfàbrega fresca (si t’hi atreveixes, la pots substituir per menta).
-
Step 3
Ruixa el plat amb l’esprai de vinagre balsàmic de Mòdena Borges i completa’l amb un raig d’oli d’oliva verge extra, sal i pebre.