Recipes

La millor amanida de tomàquet

10 min

Time

2 persons

Servings

Fàcil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

La millor amanida de tomàquet

La millor amanida que hauràs provat mai: deliciosa i llesta en 10 minuts!

Ingredients

  • 3 tomàquets grans ben madurs (si són de varietats diverses, millor: cirerols, de pera, etc.)
  • ½ ceba vermella
  • Un grapadet de tàperes
  • 60 g de formatge feta
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca
  • Un toc d’esprai de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre negre acabat de moldre

Vinagre balsàmic de Mòdena amb Spray

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Talla els tomàquets en formats diversos (rodanxes, grills i meitats) i posa’ls en una font amb molta cura, procurant no donar-hi cops.

  2. Step 2

    Afegeix-hi la ceba vermella tallada a la juliana, les tàperes, el formatge feta esmicolat i l’alfàbrega fresca (si t’hi atreveixes, la pots substituir per menta).

     

  3. Step 3

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later