No provaràs un pollastre igual! Deliciós i rapidíssim de preparar.
Receptes
La millor recepta de pollastre

Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- 1 ceba
- ½ got d’oli d’oliva verge extra Borges
- 6 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 3 cullerades de mel
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Prepara la marinada mesclant en un bol l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic de Mòdena. Afegeix-hi la mel, sal i pebre i mescla-ho bé.
-
Pas 2
Pinta les cuixes de pollastre, posa-les en un plat i refrigera-les durant una hora. Daura-les a la paella a foc viu amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra.
-
Pas 3
Escalfa el forn a 180 °C.
-
Pas 4
Pela la ceba, talla-la a tires i posa-la en una safata juntament amb el pollastre. Posa la safata al forn durant uns 35 minuts. Durant la cocció, ves ruixant la carn amb el seu propi suc diverses vegades.