La millor recepta per a Pasqua! Gaudeix-la amb amics i familiars.
Receptes
Mona de Pasqua

Ingredients
- 3 ous
- 150 g de sucre
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 ml de beguda d’ametlla
- 1 llimona petita
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 200 g de farina de blat
- 100 g d’ametlla molta Borges
- 1 sobre de llevat químic
- 50 g d’ametlla laminada Borges
- 200 g de xocolata per a la cobertura
- 50 ml de nata per muntar
- Ous de xocolata de diverses mides per decorar
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 180 ºC i greixa un motlle de pastís rodó.
-
Pas 2
En un bol, bat els ous juntament amb el sucre fins a obtenir una mescla escumosa.
-
Pas 3
Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra, la beguda d’ametlla, la ratlladura de la llimona i l’essència de vainilla. Mescla-ho bé i incorpora-hi la farina de blat tamisada, l’ametlla molta i el llevat. Remena-ho fins a obtenir una massa homogènia.
-
Pas 4
Aboca la massa al motlle, empolvora-la amb ametlla laminada i posa-la al forn durant 35-40 minuts o fins que, en punxar-la amb un escuradents, surti net. Deixa-ho refredar abans de desemmotllar-ho.
-
Pas 5
Desfés la xocolata juntament amb la nata i cobreix el pastís amb compte.
-
Pas 6
Deixa’l refredar i decora’l amb ous de xocolata.