Receptes

Mona de Pasqua

60 min

Temps

8-10 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Mona de Pasqua

La millor recepta per a Pasqua! Gaudeix-la amb amics i familiars.

Ingredients

  • 3 ous
  • 150 g de sucre
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 ml de beguda d’ametlla
  • 1 llimona petita
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 200 g de farina de blat
  • 100 g d’ametlla molta Borges
  • 1 sobre de llevat químic
  • 50 g d’ametlla laminada Borges
  • 200 g de xocolata per a la cobertura
  • 50 ml de nata per muntar
  • Ous de xocolata de diverses mides per decorar
Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

Farina d’ametlles

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 180 ºC i greixa un motlle de pastís rodó.

  2. Pas 2

    En un bol, bat els ous juntament amb el sucre fins a obtenir una mescla escumosa.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra, la beguda d’ametlla, la ratlladura de la llimona i l’essència de vainilla. Mescla-ho bé i incorpora-hi la farina de blat tamisada, l’ametlla molta i el llevat. Remena-ho fins a obtenir una massa homogènia.

  4. Pas 4

    Aboca la massa al motlle, empolvora-la amb ametlla laminada i posa-la al forn durant 35-40 minuts o fins que, en punxar-la amb un escuradents, surti net. Deixa-ho refredar abans de desemmotllar-ho.

  5. Pas 5

    Desfés la xocolata juntament amb la nata i cobreix el pastís amb compte.

  6. Pas 6

    Deixa’l refredar i decora’l amb ous de xocolata.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later