Recipes

Muffins d’anacards i nabius

40 min

Time

12 persons

Servings

FáCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

‘Muffins’ d’anacards i nabius

‘Muffins’ d’anacards i nabius . Tendres, dolços i delicades. Són ideals com a berenar, desdejuni o postres i perfectes per a qualsevol ocasió.n.

Ingredients

  • 120 g d’anacards crus Borges Natura
  • 260 g de farina
  • 160 g de sucre
  • ½ sobre de llevat en pols
  • 1 pessic de sal
  • 2 ous
  • 6 cl d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 14 cl de llet sencera
  • 200 g de nabius

Oli d’oliva verge extra

Anacard cru

Step by step

  1. Step 1

    Escalfa el forn a 180 °C. Pica els anacards. 

  2. Step 2

    Posa en un bol la farina tamisada, el sucre, el llevat i la sal. 

  3. Step 3

    En un altre recipient, bat els ous i afegeix-hi loli doliva verge extra light i la llet. 

  4. Step 4

    Mescla totes dues preparacions de manera que quedin homogènies. Afegeix-hi els nabius i els anacards picats i mescla-ho de nou, a poc a poc i amb suavitat per no aixafar la fruita. 

  5. Step 5

    Reparteix la mescla en 12 motlles per a muffins untats amb oli doliva verge extra light i posa’ls al forn de 20 a 25 minuts. Deixals refredar damunt d’una safata de reixa. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later