En un bol, barrejar el sucre de bedoll amb la ratlladura de llimona i afegir la mantega. Escalfar al bany maria, a foc suau, i remoure sense parar amb unes varetes fins que es fongui la mantega.
Receptes
Pa de pessic de crema de llimona amb baies en 10 minuts
Ingredients
- Base de pa de pessic
- Crema de llimona
- Un grapat de baies
Per a la crema de llimona:
- 2 llimones
- 1/5 got de beguda d'ametlla Borges
- 2 ous
- 10 g de mantega
- 100 g de sucre de bedoll (o substitut)
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Batre bé els ous, barrejar amb el suc de llimona i incorporar a la barreja de mantega i sucre. Escalfar durant 10-12 minuts al bany maria remenant de tant en tant fins aconseguir una textura cremosa semblant a la d’unes natilles. Deixar refredar a la nevera durant un parell d’hores.
-
Pas 3
Un cop refredada la crema, cobrir el pa de pessic i decorar amb unes baies.