La recepta tradicional de pa de pessic de poma per a qualsevol ocasió: esmorzar, berenar o postres.
Receptes
Pa de pessic de poma tradicional
Ingredients
- 300 g de farina de rebosteria
- 10 g de llevat en pols
- Unes gotes d'extracte de vainilla
- 1 culleradeta de canyella
- 2 ous
- 200 g de sucre
- 150 ml de iogurt natural sense sucre
- Un raig de vinagre de sidra de poma Borges
- 140 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
- 3 pomes
Pas a pas
-
Pas 1
Barreja la farina, el llevat, l’extracte de vainilla i la canyella en un bol.
-
Pas 2
Trenca els ous en un bol gran i bat-los suaument, afegint i barrejant un a un els altres ingredients: el sucre, el iogurt, el vinagre de poma Borges, la meitat de la preparació anterior i la meitat de l’oli d’oliva verge extra. Gradualment, segueix afegint-hi la meitat de la preparació anterior i la meitat de l’oli.
-
Pas 3
Afegeix les pomes. Remena-ho amb una cullera de fusta i aboca la barreja en un motlle amb una mica d’oli a la base.
-
Pas 4
Introdueix el pa de pessic al forn, preescalfat a 180ºC, durant uns 40 minuts.