Receptes

Pa de pessic de poma tradicional

20 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Bizcocho tradicional manzana

La recepta tradicional de pa de pessic de poma per a qualsevol ocasió: esmorzar, berenar o postres.

Ingredients

  • 300 g de farina de rebosteria
  • 10 g de llevat en pols
  • Unes gotes d'extracte de vainilla
  • 1 culleradeta de canyella
  • 2 ous
  • 200 g de sucre
  • 150 ml de iogurt natural sense sucre
  • Un raig de vinagre de sidra de poma Borges
  • 140 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 3 pomes

Oli verge extra

Vinagre de sidra de poma sense filtrar

Pas a pas

  1. Pas 1

    Barreja la farina, el llevat, l’extracte de vainilla i la canyella en un bol.

  2. Pas 2

    Trenca els ous en un bol gran i bat-los suaument, afegint i barrejant un a un els altres ingredients: el sucre, el iogurt, el vinagre de poma Borges, la meitat de la preparació anterior i la meitat de l’oli d’oliva verge extra. Gradualment, segueix afegint-hi la meitat de la preparació anterior i la meitat de l’oli.

  3. Pas 3

    Afegeix les pomes. Remena-ho amb una cullera de fusta i aboca la barreja en un motlle amb una mica d’oli a la base.

  4. Pas 4

    Introdueix el pa de pessic al forn, preescalfat a 180ºC, durant uns 40 minuts.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later