Agafa els ous i separa’n el rovell de la clara. Munta les clares a punt de neu.
Receptes
Un pa de pessic saludable és possible… amb fruits secs
Ingredients
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- 1 got i ½ de farina
- 1 got i ½ de farina integral
- ½ got d’oli d’oliva verge extra Borges
- 10 dàtils
- 1 taronja
- 1 llimona
- Variat de fruits secs Borges ECO NATURA
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bat els dàtils amb la batedora i posa la pasta resultant en un bol juntament amb els rovells. Sense deixar de remenar la massa, tira-hi l’oli, la llimona, la taronja i les clares al punt de neu.
-
Pas 3
Després afegeix-hi la farina i el llevat tamisat i continua remenant. Quan la massa estigui homogènia, tira-hi els fruits secs ben picats.
-
Pas 4
Perquè el llevat faci més efecte, deixa reposar la massa uns 30 minuts. Mentre la massa reposa, preescalfa el forn a 180 ºC per la part inferior. Col·loca la massa en un motlle i forneja el pa de pessic durant uns 30 o 40 minuts, segons la potència.