Per començar, fes els pancakes: mescla primer en un recipient tots els ingredients secs. Posteriorment, afegeix-hi la llet, l’ou i l’oli d’oliva verge extra. Remena-ho fins a aconseguir una massa homogènia. Deixa–la reposar.
Receptes
‘Pancakes’ amb canyella i poma

Ingredients
Per als pancakes:
- 1 tassa de farina
 - 1 culleradeta de sucre
 - 1 culleradeta de llevat en pols
 - ½ culleradeta de sal
 - ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
 - 1 culleradeta d’essència de vainilla
 - 1 tassa de llet o de beguda vegetal Borges Natura
 - 1 ou
 - 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
 - Oli d’oliva verge extra addicional per engreixar la paella Borges
 
Per al xarop:
- 2 cullerada de mantega
 - 1 poma tallada a trossets
 - 2 cullerada de sucre morè
 - 1 cullerada de canyella en pols
 - ⅓ tassa de mel
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Prepara el xarop: en una cassola, desfés la mantega a foc lent. Després tira-hi la poma, el sucre i la canyella. Quan la mescla hagi adquirit un color daurat, afegeix-hi la mel i cou-ho tot, remenant, durant un parell de minuts.
 - 
                        
Pas 3
Engreixa una paella amb oli d’oliva verge extra i escalfa–la bé. Aboca-hi porcions de massa de pancake i abaixa la temperatura immediatament. Fes els pancakes d’una banda i de l’altra. Serveix–los recoberts de xarop de poma i canyella.
 
                                    
                                  
                              
                                    
                                  
                              


