Receptes

‘Pancakes’ amb canyella i poma

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

4 / 5 (1 votes)

Valoració

‘Pancakes’ amb canyella i poma

Ingredients

Per als pancakes:

  • 1 tassa de farina
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • ½ culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 1 tassa de llet o de beguda vegetal Borges Natura
  • 1 ou
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Oli d’oliva verge extra addicional per engreixar la paella Borges

Per al xarop:

  • 2 cullerada de mantega
  • 1 poma tallada a trossets
  • 2 cullerada de sucre morè
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • ⅓ tassa de mel

Oli verge extra

Beguda de nou

Pas a pas

  1. Pas 1

    Per comear, fes els pancakes: mescla primer en un recipient tots els ingredients secs. Posteriorment, afegeix-hi la llet, l’ou i l’oli doliva verge extra. Remena-ho fins a aconseguir una massa homogènia. Deixala reposar. 

  2. Pas 2

    Prepara el xarop: en una cassola, desfés la mantega a foc lent. Després tira-hi la poma, el sucre i la canyella. Quan la mescla hagi adquirit un color daurat, afegeix-hi la mel i cou-ho tot, remenant, durant un parell de minuts. 

  3. Pas 3

    Engreixa una paella amb oli doliva verge extra i escalfala bé. Aboca-hi porcions de massa de pancake i abaixa la temperatura immediatament. Fes els pancakes d’una banda i de l’altra. Serveixlos recoberts de xarop de poma i canyella. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later