Fer panellets és més fàcil del que sembla… Atraveix-te a preparar-los!
Receptes
Panellets d’ametlla

Ingredients
- 250 g d’ametlla molta
- 200 g de sucre
- 150 g de patata (o de moniato)
- 1 ou
- 1 llimona petita
- Ametlles laminades Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Cou i pela la patata (o el moniato). Aixafa-la fins que tingui la consistència d’un puré i barreja-la en un bol amb l’ametlla molta, el sucre, la ratlladura de la llimona i el rovell de l’ou. Pasta-ho fins a obtenir una massa homogènia.
-
Pas 2
Embolica la massa amb film i deixa-la reposar a la nevera 1 hora com a mínim (l’ideal és d’un dia per l’altre).
-
Pas 3
Escalfa el forn a 180 °C. Fes boletes amb la massa i arrebossa-les amb les ametlles laminades Borges, pressionant una mica perquè s’hi adhereixin bé.
-
Pas 4
Posa els panellets en una safata amb paper de forn. Bat lleugerament la clara de l’ou i fes-la servir per pintar la superfície dels panellets.
-
Pas 5
Forneja’ls durant 10-15 minuts, fins que s’enrosseixin. Deixa’ls refredar abans de servir-los.