Receptes

Panellets d’ametlla

40 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Panellets d’ametlla

Fer panellets és més fàcil del que sembla… Atraveix-te a preparar-los!

Ingredients

  • 250 g d’ametlla molta
  • 200 g de sucre
  • 150 g de patata (o de moniato)
  • 1 ou
  • 1 llimona petita
  • Ametlles laminades Borges
Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou i pela la patata (o el moniato). Aixafa-la fins que tingui la consistència d’un puré i barreja-la en un bol amb l’ametlla molta, el sucre, la ratlladura de la llimona i el rovell de l’ou. Pasta-ho fins a obtenir una massa homogènia.

  2. Pas 2

    Embolica la massa amb film i deixa-la reposar a la nevera 1 hora com a mínim (l’ideal és d’un dia per l’altre).

  3. Pas 3

    Escalfa el forn a 180 °C. Fes boletes amb la massa i arrebossa-les amb les ametlles laminades Borges, pressionant una mica perquè s’hi adhereixin bé.

  4. Pas 4

    Posa els panellets en una safata amb paper de forn. Bat lleugerament la clara de l’ou i fes-la servir per pintar la superfície dels panellets.

  5. Pas 5

    Forneja’ls durant 10-15 minuts, fins que s’enrosseixin. Deixa’ls refredar abans de servir-los.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later