Deixa els dàtils en remull en aigua calenta durant 15 minuts i tritura’ls amb un passapuré.
Receptes
Panellets sense sucre
Ingredients
- 200 g de farina d’ametlla Borges "en tu cocina"
- 150 g de moniato
- 4 dàtils Borges
- 100 g de pinyons Borges
- 1 ou gran
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Talla el moniato a daus i posa’l al forn a 180 ºC durant uns 40-60 minuts, segons el forn i el gruix del moniato.
-
Pas 3
Tritura el moniato, afegeix-hi la farina d’ametlla i la pasta de dàtils i remena-ho fins que els ingredients estiguin integrats i tinguis una massa compacta.
-
Pas 4
Si és possible, reserva la massa un parell d’hores a la nevera. Passat aquest temps, fes-ne boles petites. Disposa-les en una safata de forn.
-
Pas 5
Pinta les boles amb ou, amb l’ajuda d’un pinzell, procurant que no es deformin. Ves col·locant els pinyons sobre les boles i pinta-les de nou amb ou.
-
Pas 6
Posa els panellets al forn, prèviament escalfat a 180 ºC, durant 10-12 minuts.