Recipes

Panellets sense sucre

45 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

5 / 5 (1 votes)

Rating

Panellets sense sucre

Ingredients

  • 200 g de farina d’ametlla Borges "en tu cocina"
  • 150 g de moniato
  • 4 dàtils Borges
  • 100 g de pinyons Borges
  • 1 ou gran

Farina d’ametlles

Dàtils de temporada

Pinyons

Step by step

  1. Step 1

    Deixa els dàtils en remull en aigua calenta durant 15 minuts i tritura’ls amb un passapuré. 

  2. Step 2

    Talla el moniato a daus i posa’l al forn a 180 ºC durant uns 40-60 minuts, segons el forn i el gruix del moniato 

  3. Step 3

    Tritura el moniato, afegeix-hi la farina d’ametlla i la pasta de dàtils i remena-ho fins que els ingredients estiguin integrats i tinguis una massa compacta. 

  4. Step 4

    Si és possible, reserva la massa un parell dhores a la nevera. Passat aquest temps, fes-ne boles petites. Disposa-les en una safata de forn. 

  5. Step 5

    Pinta les boles amb ou, amb lajuda dun pinzell, procurant que no es deformin. Ves col·locant els pinyons sobre les boles i pinta-les de nou amb ou. 

  6. Step 6

    Posa els panellets al forn, prèviament escalfat a 180 ºC, durant 10-12 minuts. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later