Comencem amb la massa bĂ sica. En un recipient gros, barregem lâametlla i el sucre. Incorporem un ou batut. Pastem bĂ© amb les mans. La massa ha de quedar tova, mĂ©s aviat enganxosa. Emboliquem la massa amb film i la deixem reposar 24 hores a la nevera: aixĂ, el sucre sâhumiteja i la massa Ă©s mĂ©s fĂ cil de manipular.
LâendemĂ , posem sucre en pols en una safata. Fem un canelĂł de massa i lâarrebossem amb el sucre en pols.
En un recipient batem un ou i hi posem els pinyons en remull.
Tallem el canelĂł a daus regulars dâuns 25 g i els donem forma de bola. Submergim cada bola en la barreja de pinyons i ou. Pressionem perquĂš els pinyons quedin ben adherits.
Escalfem el forn a 250Âș C amb calor inferior i superior. Coem els panellets deu minuts.