Tasta aquests panellets de xocolata i coco: perfecte per a compartir amb família i amics!
Receptes
Panellets de xocolata i coco
Ingredients
- 200 g d’ametlla molta Borges
- 100 g de sucre de llustre
- 50 g de cacau en pols
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 g de coco ratllat Borges (i una mica més per decorar)
- 1 clara d’ou
- Un pessic de sal
Pas a pas
-
Pas 1
Mescla l’ametlla, el sucre i el cacau. Afegeix-hi l’oli d’oliva verge extra i el coco. Remena-ho bé fins que els ingredients s’integrin.
-
Pas 2
Incorpora-hi la clara d’ou i la sal, i mescla-ho fins a obtenir una massa homogènia.
-
Pas 3
Forma boletes de la mida d’una nou. Arrebossa-les en coco ratllat.
-
Pas 4
Posa els panellets al forn, a 180 °C, durant uns 10 minuts, fins que siguin ferms al tacte. Deixa’ls refredar.