Receptes

Pasta amb pesto d’espinacs

25 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pasta amb pesto d’espinacs

Si ets fan de la pasta, aquesta recepta t’encantarà! Un plat original i deliciós.

Ingredients

  • 350 g de pasta curta (fusilli, rigatoni, penne…)
  • 100 g d’espinacs frescos
  • 40 g de nous
  • 1 gra d’all
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • Un raig de beguda de nou i civada Borges
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • ½ llimona
  • Sal i pebre
  • Parmesà extra i espinacs baby per decorar

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i civada

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la pasta en abundant aigua amb sal seguint les instruccions del fabricant. Abans d’escórrer-la, reserva una tassa de l’aigua de cocció.

  2. Pas 2

    Per al pesto, tritura en una batedora o en un processador els espinacs, les nous, l’all, el parmesà, l’oli d’oliva verge extra, la beguda de nou i civada i el suc de la llimona, fins a obtenir una mescla cremosa. Salpebre-la al gust. Si queda massa espessa, tira-hi una mica de l’aigua de cocció reservada.

  3. Pas 3

    Mescla la pasta calenta amb el pesto.

  4. Pas 4

    Serveix-ho amb parmesà ratllat pel damunt i unes fulles fresques d’espinacs baby per decorar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later