Si ets fan de la pasta, aquesta recepta t’encantarà! Un plat original i deliciós.
Receptes
Pasta amb pesto d’espinacs

Ingredients
- 350 g de pasta curta (fusilli, rigatoni, penne…)
- 100 g d’espinacs frescos
- 40 g de nous
- 1 gra d’all
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Un raig de beguda de nou i civada Borges
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- ½ llimona
- Sal i pebre
- Parmesà extra i espinacs baby per decorar
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la pasta en abundant aigua amb sal seguint les instruccions del fabricant. Abans d’escórrer-la, reserva una tassa de l’aigua de cocció.
-
Pas 2
Per al pesto, tritura en una batedora o en un processador els espinacs, les nous, l’all, el parmesà, l’oli d’oliva verge extra, la beguda de nou i civada i el suc de la llimona, fins a obtenir una mescla cremosa. Salpebre-la al gust. Si queda massa espessa, tira-hi una mica de l’aigua de cocció reservada.
-
Pas 3
Mescla la pasta calenta amb el pesto.
-
Pas 4
Serveix-ho amb parmesà ratllat pel damunt i unes fulles fresques d’espinacs baby per decorar.