La pasta amb pesto de pèsols un plat vegetarià fàcil i molt saborós, perfecte per a un sopar en menys de 30 minuts.
Receptes
Pasta amb pesto de pèsols
Ingredients
- 220 g de pèsols
- 80 g formatge parmesà (i una mica més per empolvorar al gust)
- 40 g de pinyons
- 1 gra d’all
- ½ llima
- 150 ml d’oli verge extra Borges
- 25 g d’alfàbrega fresca
- Sal i pebre negre acabat de moldre
- 360 g de penne
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant. Deixa–la refredar.
-
Pas 2
Per fer el pesto, bull els pèsols i refreda’ls amb gel o a la nevera. Quan siguin freds, afegeix-hi el formatge parmesà, els pinyons, l’all, el suc de la llima, l’oli, l’alfàbrega, la sal i el pebre.
-
Pas 3
Tritura-ho tot a la batedora fins a aconseguir una pasta (si queda massa densa, hi pots tirar una mica més d’oli).
-
Pas 4
Mescla el pesto amb la pasta i empolvora el plat amb parmesà al gust.