Receptes

Pasta saltejada amb fruits secs

30 min

Temps

1 persona persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 400gr de macarrons
  • 4 tomàquets
  • 2 cebetes
  • 1 pebre verd
  • 2 dents d'all
  • 100gr de Ametlla Borges Picada
  • 100gr de Cacauets Borges
  • 100gr de Blat de moro fregit Borges
  • Aigua
  • Oli Verge Extra Hojiblanca Borges
  • Sal
  • Sucre
  • Julivert

Ametlla crua repelada

Cacauets

Blat de moro fregit

Aceite de oliva hojiblanca

Oli Verge Extra Hojiblanca

Pas a pas

  1. Pas 1

    Després de preparar la pasta, escórrer i reservar.
    Picar els alls, les cebes tendres i el pebrot i sofregir en una paella. Després afegir els tomàquets pelats i trossejats. Afegir una mica de sal i de sucre i cuinar durant 15 minuts.
    Col·locar el blat de moro fregit en una gerra, cobrir amb oli, triturar amb una batedora elèctrica i reservar.
    Torrar els cacauets i les ametlles en una paella amb una mica d’oli, afegir la pasta i el julivert picat. Ofegar tot junt i barrejar.
    Abocar la salsa de tomàquet al fons de la font i els macarrons a sobre. Amanir i llest.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later