Estira la pasta brisa en un motlle untat amb mantega i posa-la al forn a 180 ºC durant uns 10-15 minuts, fins que es torri lleugerament.
Receptes
Pastís de carabassa
Ingredients
Para el pastís:
- 300 g de carabassa cocida
- 1 base de pasta brisa
- 100 g de sucre
- 150 ml de nata líquida
- 150 ml de beguda de nou Borges Natura
- 3 huevos
- 20 g de farina d'ametlles 'En tu cocina' Borges
- 50 g de mantega
Para el frosting:
- 250 g de formatge fresc per untar estil Philadelphia
- 50 g de mantega
- 250 g de sucre de llustre
- 2 cullerades de beguda de nou Borges Natura
- Un grapat de nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bat la carabassa ben cuita juntament amb la farina d’ametlles, la beguda de nou i la nata i escalfa-ho en un cassó a foc mig-baix. Ves afegint-hi el sucre i la mantega sense parar de remenar. Deixa-ho refredar.
-
Pas 3
Afegeix els ous, bat–ho tot junt i aboca-ho a la pasta brisa que ja tens torrada. Cuina el pastís al forn a 180 ºC durant 30-40 minuts, en funció del gruix.
-
Pas 4
Per al frosting, mescla tots els ingredients a la batedora fins a aconseguir una crema densa (afegeix-hi més o menys beguda de nou en funció de la textura desitjada)
-
Pas 5
Cobreix el pastís amb una capa de frosting i decora’l amb unes nous senceres.