Receptes

Pastís de carabassa

60 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastel de carabassa

Ingredients

Para el pastís:

  • 300 g de carabassa cocida
  • 1 base de pasta brisa
  • 100 g de sucre
  • 150 ml de nata líquida
  • 150 ml de beguda de nou Borges Natura
  • 3 huevos
  • 20 g de farina d'ametlles 'En tu cocina' Borges
  • 50 g de mantega

Para el frosting:

  • 250 g de formatge fresc per untar estil Philadelphia
  • 50 g de mantega
  • 250 g de sucre de llustre
  • 2 cullerades de beguda de nou Borges Natura
  • Un grapat de nous Borges
Harina de almendras - Borges

Farina d’ametlles

Beguda de nou

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Estira la pasta brisa en un motlle untat amb mantega i posa-la al forn a 180 ºC durant uns 10-15 minuts, fins que es torri lleugerament. 

  2. Pas 2

    Bat la carabassa ben cuita juntament amb la farina d’ametlles, la beguda de nou i la nata i escalfa-ho en un cassó a foc mig-baix. Ves afegint-hi el sucre i la mantega sense parar de remenar. Deixa-ho refredar.

  3. Pas 3

    Afegeix els ous, batho tot junt i aboca-ho a la pasta brisa que ja tens torrada. Cuina el pastís al forn a 180 ºC durant 30-40 minuts, en funció del gruix.

  4. Pas 4

    Per al frosting, mescla tots els ingredients a la batedora fins a aconseguir una crema densa (afegeix-hi més o menys beguda de nou en funció de la textura desitjada)

  5. Pas 5

    Cobreix el pastís amb una capa de frosting i decoral amb unes nous senceres.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later