Recipes

El pastís de l’àvia

20 min

Time

8-10 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

2 / 5 (1 votes)

Rating

El pastís de l’àvia
Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

Beguda d’ametlla i arròs

Step by step

  1. Step 1

    Posa la, llet ben freda, en un recipient pla, afegeix-hi la canyella i remena-ho. Suca-hi lleugerament les galetes, sense que quedin amarades del tot.  

  2. Step 2

    Desfés la xocolata al microones, juntament amb la mantega, fins a aconseguir una massa homogènia (també ho pots fer al bany maria). 

  3. Step 3

    En un bol quadrat i petit (la idea és superposar moltes capes), col·loca una capa de galetes, una de xocolata molt fina, una altra de galetes, una altra de xocolata i així successivament, fins que s’acabin els ingredients. És important no carregar gaire el pastís amb la xocolata, perquè no quedi massa pesat i no emmascari el sabor de les galetes. 

  4. Step 4

    Acaba’l amb una capa fina de xocolata, decora’l amb ametlles laminades i deixa’l refredar a la nevera. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later