Receptes

El pastís de l’àvia

20 min

Temps

8-10 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

2 / 5 (1 votes)

Valoració

El pastís de l’àvia
Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa la, llet ben freda, en un recipient pla, afegeix-hi la canyella i remena-ho. Suca-hi lleugerament les galetes, sense que quedin amarades del tot.  

  2. Pas 2

    Desfés la xocolata al microones, juntament amb la mantega, fins a aconseguir una massa homogènia (també ho pots fer al bany maria). 

  3. Pas 3

    En un bol quadrat i petit (la idea és superposar moltes capes), col·loca una capa de galetes, una de xocolata molt fina, una altra de galetes, una altra de xocolata i així successivament, fins que s’acabin els ingredients. És important no carregar gaire el pastís amb la xocolata, perquè no quedi massa pesat i no emmascari el sabor de les galetes. 

  4. Pas 4

    Acaba’l amb una capa fina de xocolata, decora’l amb ametlles laminades i deixa’l refredar a la nevera. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later