Receptes

Pastís de mango sense forn

20 min

Temps

8 persones

Racions

fácil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pastís de mango sense forn

Ingredients

  • 1 mango ben madur (d’uns 500 g)
  • 70 g de mantega
  • 30 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 200 g de galetes maria
  • 20 g de gelatina en pols
  • 300 g de formatge crema, tipus Philadelphia
  • 270 ml de nata muntada
  • 30 ml de beguda d’avellana Borges Natura
  • 100 g de melmelada de mango sense sucre

Oli verge extra

Beguda d’avellana

Pas a pas

  1. Pas 1

    Desfés la mantega al microones i mesclala amb loli doliva verge extra. Afegeix-hi les galetes triturades i remena-ho bé. Quan els ingredients s’hagin integrat, disposa la mescla resultant a la base dun motlle, ben compactada, de manera que quedi una capa fina i dura. Reserva-la a la nevera. 

  2. Pas 2

    Tritura el mango amb l’ajuda de la batedora. Submergeix la gelatina en aigua freda i, quan ja estigui hidratada, escalfa-la uns segons al microones fins que torni a estar líquida. Incorpora-la al mango. 

  3. Pas 3

    Tira-hi el formatge crema, la nata muntada (acabada de muntar, si pot ser) i la beguda davellana i remena-ho tot fins a aconseguir una textura de mousse. Si vols més consistència, hi pots afegir una mica més de nata. Aboca la mescla sobre la base motlle de galeta i reserva el pastís al congelador durant uns 40 minuts, fins que adquireixi consistència. 

  4. Pas 4

    Cobreix-lo amb una cobertura de melmelada de mango i reserva’l a la nevera durant 24 hores, com a mínim, abans de servirlo. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later