Desfés la mantega al microones i mescla–la amb l’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi les galetes triturades i remena-ho bé. Quan els ingredients s’hagin integrat, disposa la mescla resultant a la base d’un motlle, ben compactada, de manera que quedi una capa fina i dura. Reserva-la a la nevera.
Receptes
Pastís de mango sense forn
Ingredients
- 1 mango ben madur (d’uns 500 g)
- 70 g de mantega
- 30 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 200 g de galetes maria
- 20 g de gelatina en pols
- 300 g de formatge crema, tipus Philadelphia
- 270 ml de nata muntada
- 30 ml de beguda d’avellana Borges Natura
- 100 g de melmelada de mango sense sucre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Tritura el mango amb l’ajuda de la batedora. Submergeix la gelatina en aigua freda i, quan ja estigui hidratada, escalfa-la uns segons al microones fins que torni a estar líquida. Incorpora-la al mango.
-
Pas 3
Tira-hi el formatge crema, la nata muntada (acabada de muntar, si pot ser) i la beguda d’avellana i remena-ho tot fins a aconseguir una textura de mousse. Si vols més consistència, hi pots afegir una mica més de nata. Aboca la mescla sobre la base motlle de galeta i reserva el pastís al congelador durant uns 40 minuts, fins que adquireixi consistència.
-
Pas 4
Cobreix-lo amb una cobertura de melmelada de mango i reserva’l a la nevera durant 24 hores, com a mínim, abans de servir–lo.