Batem els ous i el sucre fins que tinguin un to blanquinĂłs. Afegim la beguda vegetal i l’oli d’oliva a poc a poc per integrar-lo. DesprĂ©s, sense la batedora, afegim la farina, la sal i el llevat. Amb un mesclador anem donant voltes a tots els ingredients a poc a poc i amb cura. Finalment afegim la pastanaga ratllada.Â
Receptes
PastĂs de pastanaga
Ingredients
- 2 ous
- mig got de beguda vegetal Borges Natura
- 110 g de sucre
- 150 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
- 3 pastanagues ratllades
- 150 g de farina tamisada
- 10 g de llevat quĂmic
- Una mica de sal
Per al glacejat:
- 125 g de mantega a temperatura ambient
- 250 g de formatge d'untar
- 70 g de sucre en pols
- una culleradeta de vainilla en pols (o aroma de vainilla)
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Si ho fem en un recipient gran, el posarem al forn a 180 Âș C durant 20 minuts. Si fem magdalenes petites amb 8 minuts en tindrem prou.Â
-
Pas 3
Per al glacejat, simplement batre els ingredients fins aconseguir una pasta fina. Posem la barreja en una mĂ niga pastissera i coronem el pastĂs com mĂ©s ens agradi.