Receptes

PastĂ­s de pastanaga

60 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Pastel de zanahoria

Ingredients

  • 2 ous
  • mig got de beguda vegetal Borges Natura
  • 110 g de sucre
  • 150 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 3 pastanagues ratllades
  • 150 g de farina tamisada
  • 10 g de llevat quĂ­mic
  • Una mica de sal

Per al glacejat:

  • 125 g de mantega a temperatura ambient
  • 250 g de formatge d'untar
  • 70 g de sucre en pols
  • una culleradeta de vainilla en pols (o aroma de vainilla)

Beguda d’ametlla

Beguda d’avellana

Beguda de nou

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Batem els ous i el sucre fins que tinguin un to blanquinĂłs. Afegim la beguda vegetal i l’oli d’oliva a poc a poc per integrar-lo. DesprĂ©s, sense la batedora, afegim la farina, la sal i el llevat. Amb un mesclador anem donant voltes a tots els ingredients a poc a poc i amb cura. Finalment afegim la pastanaga ratllada. 

  2. Pas 2

    Si ho fem en un recipient gran, el posarem al forn a 180 Âș C durant 20 minuts. Si fem magdalenes petites amb 8 minuts en tindrem prou. 

  3. Pas 3

    Per al glacejat, simplement batre els ingredients fins aconseguir una pasta fina. Posem la barreja en una màniga pastissera i coronem el pastís com més ens agradi.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later