Ofega el porro en un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan sigui daurat, afegeix-hi els bolets. Salpebre-ho.
Receptes
Pastís de patates i bolets facilíssim

Ingredients
- 1 porro petit
 - 150 g de bolets al gust
 - 1 kg de patates
 - 1 bocí de margarina vegetal
 - 80 ml de beguda de nou Borges Nature
 - Oli d’oliva verge extra Borges
 - Sal i pebre
 - Un grapat de nous Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
 - 
                        
Pas 2
Bull les patates senceres amb peel i, un cop cuites, passa-les pel passapurés juntament amb una nou de margarina. Ves-hi incorporant la beguda de nou fins a aconseguir una crema homogènia i compacta. Salpebre-la.
 - 
                        
Pas 3
Per muntar el pastís, pots fer servir un motlle ample i quadrat. Col·loca una base de puré de patates, a continuació el farcit de bolets i, per acabar, una altra capa de puré. Decora’l amb unes nous triturades i serveix-lo calent.
 
                                    
                                  
                              

                                    
                                  
                              


