Ofega el porro en un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan sigui daurat, afegeix-hi els bolets. Salpebre-ho.
Receptes
Pastís de patates i bolets facilíssim
Ingredients
- 1 porro petit
- 150 g de bolets al gust
- 1 kg de patates
- 1 bocí de margarina vegetal
- 80 ml de beguda de nou Borges Nature
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
- Un grapat de nous Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Bull les patates senceres amb peel i, un cop cuites, passa-les pel passapurés juntament amb una nou de margarina. Ves-hi incorporant la beguda de nou fins a aconseguir una crema homogènia i compacta. Salpebre-la.
-
Pas 3
Per muntar el pastís, pots fer servir un motlle ample i quadrat. Col·loca una base de puré de patates, a continuació el farcit de bolets i, per acabar, una altra capa de puré. Decora’l amb unes nous triturades i serveix-lo calent.