Receptes

Pastís de patates i bolets facilíssim

25 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 1 porro petit
  • 150 g de bolets al gust
  • 1 kg de patates
  • 1 bocí de margarina vegetal
  • 80 ml de beguda de nou Borges Nature
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • Un grapat de nous Borges

Beguda de nou

Nous en gra, origen Califòrnia

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Ofega el porro en un raig d’oli d’oliva verge extra. Quan sigui daurat, afegeix-hi els bolets. Salpebre-ho.

  2. Pas 2

    Bull les patates senceres amb peel i, un cop cuites, passa-les pel passapurés juntament amb una nou de margarina. Ves-hi incorporant la beguda de nou fins a aconseguir una crema homogènia i compacta. Salpebre-la. 

  3. Pas 3

    Per muntar el pastís, pots fer servir un motlle ample i quadratCol·loca una base de puré de patates, a continuació el farcit de bolets i, per acabar, una altra capa de puré. Decora’l amb unes nous triturades i serveix-lo calent. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later