Un mos de plaer dolç que enamorarà els més xocolaters.
Receptes
PastĂs de tres xocolates
Ingredients
- 4 ous batuts
- 200 g de sucre de llustre
- 200 g de farina
- œ sobre de llevat en pols
- 150 g de mantega fosa
- 6 cullerades de beguda de nou Borges Natura
- 100 g de xocolata negra
- 100 g de xocolata amb llet
- 100 g de xocolata blanca
- Una mica dâoli dâoliva suau Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 150Â ÂșC.
-
Pas 2
En un bol, mescla bé els ous amb el sucre. Tira-hi la farina, el llevat i la mantega fosa i remena-ho. Afegeix-hi la beguda de nou Borges Natura i remena-ho una altra vegada. Divideix aquesta massa en tres parts i reserva-les, cadascuna en un bol diferent.
-
Pas 3
Desfés al microones cadascuna de les xocolates, en pots petits i per separat.
-
Pas 4
Mescla cada xocolata amb una part de la massa i remena fins que sâintegrin.
-
Pas 5
En un motlle rectangular per a cake prĂšviament engreixat amb oli dâoliva suau, vessa-hi primer la preparaciĂł amb xocolata negra, desprĂ©s una capa de la de xocolata blanca i per acabar la  massa de xocolata amb llet.
-
Pas 6
Posa el pastĂs al forn durant 1 hora a 150Â ÂșC. Deixaâl refredar abans de servir-lo.