Receptes

PastĂ­s de tres xocolates

75 min

Temps

6 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

ValoraciĂł

Borges - Tarta de tres chocolates

Un mos de plaer dolç que enamorarà els més xocolaters.

Ingredients

  • 4 ous batuts
  • 200 g de sucre de llustre
  • 200 g de farina
  • Âœ sobre de llevat en pols
  • 150 g de mantega fosa
  • 6 cullerades de beguda de nou Borges Natura
  • 100 g de xocolata negra
  • 100 g de xocolata amb llet
  • 100 g de xocolata blanca
  • Una mica d’oli d’oliva suau Borges

Beguda de nou

Oli d’oliva sabor suau

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 150 ÂșC.

  2. Pas 2

    En un bol, mescla bé els ous amb el sucre. Tira-hi la farina, el llevat i la mantega fosa i remena-ho. Afegeix-hi la beguda de nou Borges Natura i remena-ho una altra vegada. Divideix aquesta massa en tres parts i reserva-les, cadascuna en un bol diferent.

  3. Pas 3

    Desfés al microones cadascuna de les xocolates, en pots petits i per separat.

  4. Pas 4

    Mescla cada xocolata amb una part de la massa i remena fins que s’integrin.

  5. Pas 5

    En un motlle rectangular per a cake prĂšviament engreixat amb oli d’oliva suau, vessa-hi primer la preparaciĂł amb xocolata negra, desprĂ©s una capa de la de xocolata blanca i per acabar la  massa de xocolata amb llet.

  6. Pas 6

    Posa el pastĂ­s al forn durant 1 hora a 150 ÂșC. Deixa’l refredar abans de servir-lo.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later

PastĂ­s de tres xocolates