Preescalfeu el forn a 180º i unteu el recipient per complet amb oli d’oliva verge extra
Receptes
Pastís de xocolata
Ingredients
- 300 g de farina
- 300 ml de beguda d'ametlla Borges Natura
- 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
- 80 g de panella (o substitut)
- 50 g cacau en pols, sense sucre
- 5 g de llevat
- Unes gotetes de suc de llimona
- Xocolata de postres per a la cobertura
- Un grapat de nous
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Barreja en un bol la panella, el cacau, el llevat i la farina, prèviament tamisada.
-
Pas 3
Afegeix-hi la beguda d’ametlla i el suc de llimona i remou amb moviments circulars fins a aconseguir una massa homogènia. Incorpora uns fruits secs triturats. Aboca la barreja al
recipient i forneja-ho a 180ºC durant uns 35-40 minuts. -
Pas 4
A continuació, retira el pastís del forn i cobreix-lo amb la xocolata per a postres (dissolt amb un raig de beguda d’ametlla). Deixa-ho refredar a temperatura ambient i
decora’l amb un grapat de fruits secs.