Receptes

Pastís de xocolata

50 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 300 g de farina
  • 300 ml de beguda d'ametlla Borges Natura
  • 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 80 g de panella (o substitut)
  • 50 g cacau en pols, sense sucre
  • 5 g de llevat
  • Unes gotetes de suc de llimona
  • Xocolata de postres per a la cobertura
  • Un grapat de nous

Beguda d’ametlla

Oli verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Preescalfeu el forn a 180º i unteu el recipient per complet amb oli d’oliva verge extra

  2. Pas 2

    Barreja en un bol la panella, el cacau, el llevat i la farina, prèviament tamisada.

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la beguda d’ametlla i el suc de llimona i remou amb moviments circulars fins a aconseguir una massa homogènia. Incorpora uns fruits secs triturats. Aboca la barreja al
    recipient i forneja-ho a 180ºC durant uns 35-40 minuts.

  4. Pas 4

    A continuació, retira el pastís del forn i cobreix-lo amb la xocolata per a postres (dissolt amb un raig de beguda d’ametlla). Deixa-ho refredar a temperatura ambient i
    decora’l amb un grapat de fruits secs.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later