Rentar i bullir les patates fins que en punxar estiguin tendres. Retirar i deixar refredar.
Tallar-les per la meitat i buidar-les amb cura de no trencar-les i guardant el puré obtingut en un bol. Aixafar el farciment de les patates amb una forquilla barrejant-lo amb el formatge rocafort i reservar.
Peleu les pastanagues i ratllar-les en filets fins i reservar en un bol.
Pelar i picar la ceba tendra en juliana i barrejar amb la pastanaga. Afegir les nous picades i assaonar amb sal i pebre.
Omplir cada meitat de patata amb les pastanagues, ceba tendra i nous i cobrir amb la barreja de formatge.
Col·locar sobre una font greixada amb oli i cuinar durant 20 minuts al forn preescalfat a 200 º C tapant-la amb paper alumini.
Receptes
Patates farcides de verdures i nous
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 3 pastanagues fresques
- 200gr formatge roquefort
- 8 o 10 Nous Borges
- 1 ceba tendra
- Sal
- Pebre negre
Pas a pas
-
Pas 1