Receptes

Patates al forn

60 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Patates al forn

Gaudeix d’unes patates al forn casolanes i delicioses

Ingredients

  • 1 kg de patates petites
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic Borges
  • Un pessic d’orenga
  • Un pessic de romaní
  • Un pessic de marduix
  • Sal i pebre
  • 400 ml de brou de verdures
  • Una mica de mantega

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 250 ºC.

  2. Pas 2

    Unta amb mantega una safata per al forn.

  3. Pas 3

    En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic.
  4. Pas 4

    Renta les patates i talla-les per la meitat longitudinalment. Posa-les a la safata i ruixa-les amb la mescla anterior. Afegeix-hi les herbes i salpebre-les.

  5. Pas 5

    Cou les patates durant uns 40 minuts; tomba-les de tant en tant perquè no es cremin.

  6. Pas 6

    Abaixa la temperatura del forn a 220 ºC, aboca-hi el brou de verdures i posa-ho tot al forn uns 15 minuts més, fins que el brou s’hagi evaporat gairebé del tot.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later