Gaudeix d’unes patates al forn casolanes i delicioses
Receptes
Patates al forn
Ingredients
- 1 kg de patates petites
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de vinagre balsàmic Borges
- Un pessic d’orenga
- Un pessic de romaní
- Un pessic de marduix
- Sal i pebre
- 400 ml de brou de verdures
- Una mica de mantega
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 250 ºC.
-
Pas 2
Unta amb mantega una safata per al forn.
-
Pas 3
En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic. -
Pas 4
Renta les patates i talla-les per la meitat longitudinalment. Posa-les a la safata i ruixa-les amb la mescla anterior. Afegeix-hi les herbes i salpebre-les.
-
Pas 5
Cou les patates durant uns 40 minuts; tomba-les de tant en tant perquè no es cremin.
-
Pas 6
Abaixa la temperatura del forn a 220 ºC, aboca-hi el brou de verdures i posa-ho tot al forn uns 15 minuts més, fins que el brou s’hagi evaporat gairebé del tot.