Pebrots caramel·litzats elaborats amb un deliciós vinagre de Mòdena. A punt per coronar els teus plats preferits.
Receptes
Pebrots caramel·litzats amb vinagre de Mòdena
Ingredients
- 3 pebrots vermells
- 3 cullerades soperes de sucre
- 60 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
- Un pessic de sal
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Escalfa el forn a 200 ºC. Posa els pebrots sencers en una safata amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra i, amb l’ajuda d’un pinzell, pinta’ls per dalt amb una mica més d’oli d’oliva verge extra. Fica’ls al forn.
-
Pas 2
Cou-los durant uns 30 minuts i tomba’ls a mitja cocció.
-
Pas 3
Pela els pebrots (procura retirar tota la zona ennegrida després de passar pel forn), elimina’n les llavors i talla’ls a tires.
-
Pas 4
En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra, salta els pebrots a foc viu durant uns minuts. Sala’ls.
-
Pas 5
Afegeix-hi el sucre i el vinagre balsàmic i cuina-ho tot durant uns minuts a foc suau, perquè la salsa es vagi caramel·lizant.
-
Pas 6
Pots servir aquests pebrots amb ingredients d’allò més variats. Amb una torrada de pa artesà i una rodanxa de formatge de cabra, són ideals!