Receptes

Pebrots caramel·litzats amb vinagre de Mòdena

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pebrots caramel·litzats amb vinagre de Mòdena

Pebrots caramel·litzats elaborats amb un deliciós vinagre de Mòdena. A punt per coronar els teus plats preferits.

Ingredients

  • 3 pebrots vermells
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 60 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
  • Un pessic de sal
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa el forn a 200 ºC. Posa els pebrots sencers en una safata amb un rajolí doli doliva verge extra i, amb lajuda dun pinzell, pintals per dalt amb una mica més doli doliva verge extra. Fica’ls al forn. 

  2. Pas 2

    Cou-los durant uns 30 minuts i tomba’ls a mitja cocció. 

  3. Pas 3

    Pela els pebrots (procura retirar tota la zona ennegrida després de passar pel forn), elimina’n les llavors i talla’ls a tires. 

  4. Pas 4

    En una paella amb un raig doli doliva verge extra, salta els pebrots a foc viu durant uns minuts. Salals. 

  5. Pas 5

    Afegeix-hi el sucre i el vinagre balsàmic i cuina-ho tot durant uns minuts a foc suau, perquè la salsa es vagi caramelizant. 

  6. Pas 6

    Pots servir aquests pebrots amb ingredients d’allò més variats. Amb una torrada de pa artesà i una rodanxa de formatge de cabra, són ideals! 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later