Receptes

Pit de pollastre rostit

20 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • Dos pits de pollastre sencers tallats en dos trossos
  • Tres cullerades de mel
  • Un raig de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • Dues cullerades d'oli d'oliva verge extra Borges
  • Dues cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Salpebrem els pits i els marinem durant un parell d’hores a la barreja de suc de llimona, mel, vinagre i oli.

  2. Pas 2

    Retirem, i enfornem durant uns 10-12 minuts a 180 º.

  3. Pas 3

    A mitja cocció, obrim el forn un moment per ruixar els pits amb una part del suc del marinat, per evitar que s’assequin.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later