Aquest pollastre cruixent és sucós, tendre i carregat de sabor, perfecte per a qualsevol ocasió.
Receptes
El pollastre més cruixent
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- 1 ou
- ½ got de llet
- 200 g de farina
- 1 cullerada de mostassa
- Un pessic de comí
- Un pessic de gingebre
- Oli d’oliva verge suave Borges
Per fer el fregit
- 180 g de farina
- 80 g de maizena
- 1 sobre de llevat químic
- Un pessic de pebre
- Sal al gust
Pas a pas
-
Pas 1
Posa en un recipient l’ou, la llet, la farina, la mostassa, el comí i el gingebre. Remena-ho tot fins a aconseguir una massa lleugera. Talla el pollastre a tires i introdueix-lo en la mescla, de manera que quedi del tot cobert. Deixa’l macerar a la nevera durant 3 hores com a mínim.
-
Pas 2
D’una altra banda, mescla la farina, la maizena, el llevat i el pebre per preparar l’arrebossat. Corregeix de sal al gust.
-
Pas 3
Treu el pollastre de la nevera, arrebossa’l amb la mescla anterior i fregeix-lo en oli d’oliva verge extra abundant, a 180 ºC, de manera que estigui recobert d’oli en tot moment.
-
Pas 4
Retira’l i deixa’l reposar damunt de paper de cuina.