Receptes

Un deliciós pollastre a la planxa amb espàrrecs i ametlles

20 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Pollo

Ingredients

  • 400 g de pit de pollastre
  • 10 cl de vi blanc sec
  • Oli d’oliva verge extra Borges
  • 300 g d’espàrrecs verds
  • 40 g d’ametlles torrades Borges
  • 1 ceba morada

Ametlla crua repelada

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el pollastre a daus i daura’l durant 5 minuts en una paella amb una cullerada sopera d’oli. Salpebra’l i afegeix-hi el vi blanc.

  2. Pas 2

    Neteja els espàrrecs, talla’ls per la meitat i tira’ls a la paella. Al cap de 5 minuts, afegeix-hi les ametlles i remena-ho un parell de minuts.

  3. Pas 3

    Reparteix el pollastre en quatre plats i tira-hi la ceba picada per sobre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later