Gaudir de la cuina internacional a casa teva és tan senzill como preparar aquest pollastre amb ametlles a l’estil xinès. Per llepar-sen els dits!
Receptes
Pollastre amb ametlles
Ingredients
- 40 g d’ametlles crues sense pell Borges
- 200 g de pit de pollastre tallat a tires
- 20 ml de salsa de soja sense sucre
- 50 g de tomàquet triturat
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Salpebre el pit de pollastre. Sofregeix-lo a la paella o al wok amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra, sense parar de remenar, fins que quedi torrat. Pots donar-hi un toc de gingebre, coriandre o espècies al gust.
-
Pas 2
Torra les ametlles en una altra paella, amb molt de compte perquè no se’t cremin, i afegeix-les al pollastre. Tira-hi també el tomàquet triturat i fregeix-ho tot durant uns minuts.
-
Pas 3
Finalment, afegeix-hi un raig de salsa de soja i remena durant uns minuts, perquè els gustos s’impregnin. Si et ve de gust, pots servir-ho amb arròs basmati.