Receptes

Pollastre glacejat amb vinagre de Mòdena i mel

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Pollastre glacejat amb vinagre de Mòdena i mel

Una recepta fàcil i saludable per a tots els àpats.

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 40 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 40 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 2 cullerades de mel
  • 2 grans d’all
  • Sal i pebre al gust
  • Unes branquetes de romaní fresc (opcional)

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Assaona els pits de pollastre amb sal i pebre. Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una paella a foc mitjà i enrosseix el pollastre per tots dos costats fins que quedi ben segellat.

  2. Pas 2

  3. Pas 3

    Aboca la mescla damunt del pollastre i cou-ho a foc mitjà-baix durant uns 10 minuts, remenant-ho de tant en tant, fins que la salsa es redueixi i adquireixi una textura brillant i espessa.

  4. Pas 4

    Acompanya-ho amb arròs, puré de patates o verdures rostides i, si ho desitges, afegeix-hi unes quantes fulles de romaní per aromatitzar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later