Una recepta fàcil i saludable per a tots els àpats.
Receptes
Pollastre glacejat amb vinagre de Mòdena i mel
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 40 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 40 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 2 cullerades de mel
- 2 grans d’all
- Sal i pebre al gust
- Unes branquetes de romaní fresc (opcional)
Pas a pas
-
Pas 1
Assaona els pits de pollastre amb sal i pebre. Escalfa l’oli d’oliva verge extra en una paella a foc mitjà i enrosseix el pollastre per tots dos costats fins que quedi ben segellat.
-
Pas 2
En un bol petit, barreja el vinagre balsàmic de Mòdena, la mel i l’all picat fins que s’integrin bé.
-
Pas 3
Aboca la mescla damunt del pollastre i cou-ho a foc mitjà-baix durant uns 10 minuts, remenant-ho de tant en tant, fins que la salsa es redueixi i adquireixi una textura brillant i espessa.
-
Pas 4
Acompanya-ho amb arròs, puré de patates o verdures rostides i, si ho desitges, afegeix-hi unes quantes fulles de romaní per aromatitzar.




